[Angleško Ime] Šminko
[Druga Imena] Lipaze, Lipolylase, Lipolylase, Lipolylase
[Veljavnih Pogojev] 1. Optimalna PH Vrednost: 6.5-10.5 2. Optimalna Temperatura: 15-40 ℃
[Značilnosti Proizvoda] Bela Ali Bledo Rumena V Prahu
Značilnosti
Veljavni Območju PH Je za 3,6-6.5, in Optimalno PH 6.0. Temperaturno Območje Je 30-55 ℃, Optimalna Temperatura je Bila 40 ℃.
Lipaze se Nanaša na Hydrolytic Encimov, Ki Lahko Hydrolyze Maščob v Maščobnih Kislin, Digliceridi, Monoglycerides in Glicerol.Encim Je Značilna Široka Paleta PH, od Kisla do Nevtralna, da Alkalne (Ph6.5-10.5), ki sta Α Vez in Β Vez Mazilo Lahko Spodbudil brez Posebne Ukrepe Mesto, in Hidroliza Izdelka Lahko Pridobite Več Diglyceride in Monoglyceride; zaradi Te Edinstvene Prednosti, Lipaze, Lahko Uporablja za Moko, Alkohola Piva, zdrave Hrane, Hrana, Aroma Opreme, Farmacevtske Hrane Proizvodnjo Surovin Razmaščevanje, Kozmetika, Krmni Dodatek, Detergent, Usnje, Izdelava, proizvodnja papirja, Predenje Volnene, čiščenja in Drugih Področjih.Uporaba
1. Živilski Industriji: Ima Dobre Emulsification Uspešnosti.Krepitev Seitan Omrežja, Povečanje Stabilnosti in Odpornosti na Fermentacijo Testa, Izboljšati Moč Kuhanje Kakovosti in Povečanje Obsega Izdelkov.To Je Zob Učinek in Izboljša Kožo Kakovosti in Notranje Barve Paro Krušni Izdelki.To Lahko Izboljša Notranjo Organizacijo Strukturo Paro Krušni Izdelki, Izboljša Videz in Teksturo in boljši Okus.Podaljša Rok trajanja Izdelka, in Ponovno Paro Učinek, Je Dobro.Priporočena Uporaba Je 1,0-3,0 G/100 Moke (10-30ppm).
2. Industrija Krme:
Dodajanje Tega Encima je, da Krmo Lahko Javnost kratkoverižnih Maščobnih Kislin, Izboljšati Energetsko Izrabo Stopnja Olje in Maščobe, Vir Surovin, Povečanje in Izboljšanje Arome in Dišave Krme, in Izboljšanje Apetita Živine.Priporočeni Uporabi Znesek, ki Je za 0,1‰-1‰ Surovin ‰.
3. Usnjarska Industrija:
Eden Glavnih Komponent Encim za Pripravo Usnja, zaradi Česar Je Tudi Pomemben Materiala v Proizvodni Proces Visokega Usnja.Uporablja Se Lahko v Splošni Postopek Priprave pred Strojenjem Je Primerna za Vse Vrste Opreme za Obdelavo, kot so Boben, Veslo-Mešalniku, Bazen, Itd.; Uporabiti ga je Mogoče v Procesu Poglabljanja, Pepel Potopitvijo, Pepel Odstranitev/Mehčanje, Razmaščevanje, Itd.Različnih Surovin Kože.
Odmerek Usnje Izdelava: Ko Je Temperatura 25-55 ℃, je PH6-11 Pogoji, Se Uporabljajo Skupaj z Protease, in Lipaze na Splošno predstavlja 10% Celotne Količine Encima Priprave.
Skladiščenje Embalaža
Izogibajte se Neposredni Sončni svetlobi in Shranjujte v Hladnem in Suhem prostoru.Lipaze, ki Vsebujejo Veliko Količino Aktivne snovi na Nizki Temperaturi (25 ℃, vendar Ne Zamrznjene) med Skladiščenje, Dejavnosti, Ki Se Lahko Ohranijo za daljše Časovno Obdobje
Pri Temperaturi 25 ℃, da Poročilo Generalne Skupščine Vsake Tri Mesece Encim Dejavnost Izgubo Tekočine, Je Manj kot 5 Ut%, Trdna Je Manj kot 1 Utežnih%.
Uporaba Področju Lipaze:
1. v Moko Industriji: To Je Eden od Prednostna Encim Preparati, ki Izpolnjuje Funkcionalne Zahteve Različnih Moke Izboljšanje.To Ima Edinstveno in Očitno Vlogo v Posebnih Moke, kot so Kruh, Moka, Sajasta poraba Kruha, Moke in Rezanci Moke.
2. Hrana Aromo Opremo: zaradi Razgradnje Maščobnih Kislin v Surovin, Se Preračunajo v Snovi s Posebno Aromo za Povečanje Okus Izdelkov.Kot alkoholnih Pijač, Rumeno Vino, Sadje, Vino, Fermentacija, Mlečni Aromo Opremo.
3. Uporablja Se za Hidrolizo Ali Razgradnjo Maščob v Bioloških Fermentacijo in Živalske in Rastlinske Maščobe Ekstrakta Proces.
4. Uporabe v Industriji izdelave papirja: Ima Izjemne Učinke pri Premagovanju Tleh Celuloza, Pinus Massoniana Igrišču Težave, Beljenje Dodatkov, Črnilo za Odstranjevanje Odpadkov Papirne mase, Čiščenje, proizvodnja papirja Meshy Odejo in Odpadne Vode, Obdelava Papirja Mill, Itd.
5. To Lahko Katalitično Hydrolyze Maščobe v Glicerol in Maščobne Kisline, in Lahko Tudi Spodbujanje Ester Sinteza in Ester Reakcije Izmenjave.To Ima Prednosti Visoka Učinkovitost, Lažjimi Pogoji, Št Toksične in Stranske Učinke, Itd.